Program Hakkında:

Programımız İngilizce dil becerileri, akademik yazma ve makale yazma becerileri ile eğitim teknolojileri vasıtasıyla İngilizce dilinde eğitim verme becerilerini geliştirmek isteyen Öğretim Elemanı ve Araştırmacılara özel olarak tasarlanmıştır.

Program Tarihleri:

5 Temmuz – 25 Temmuz 2020 (3 hafta)

İngilizce Seviyesi Koşulları:

Adayların, program içeriğinden mümkün olan en yüksek verimi alabilmeleri adına, CEFR B1+ ve üzerinde İngilizce seviyesinde olmaları beklenmektedir.

Tüm adaylardan, güncel İngilizce seviyelerinin belirlenmesi için “Online Seviye Belirleme Testi” almaları istenecektir. Test sonucuna göre de adaylara programa katılım uygunlukları hakkında bilgi verilecektir.

Program Detayları:

Programımızda üç temel eğitim unsuru vardır:

1. İngilizce Dil Merkezi dersleri: Bu derslerde akademik yaşam ve araştırma alanlarında pratik yapma ve yetkinlikleri geliştirmeye odaklanılacaktır. Dersleri eğitim içeriğinde araştırma makalesi yazma, alıntı yapma, sunum yapma ve konuşma düzenleme konularını geliştirme üzerinde durulacaktır.
  1. Akademik Yazma Merkezi dersleri: Bu derslerde; daha özlü, sistemli ve etkili makale yazma tekniklerini geliştirmek için, literatür taramaları ve farklı içeriklerden yararlanılacaktır. Ayrıca katılımcıların yazma becerilerini geliştirme, makalelerini güçlü hipotezler etrafında şekillendirme ve dergiler ile yayın kuruluşlarının yayınlayacakları makalelere yönelik beklentilerini daha iyi anlamak adına önemli bir strateji olan “meslektaş değerlendirmesi” metodu tanıtılacaktır.
  1. KOLT dersleri: Koç Üniversitesi Öğrenme ve Öğretme Ofisi (KOLT) ekibiyle gerçekleştirilecek buluşmalar vasıtasıyla, katılımcıların İngilizce dilinde daha açık ve etkin ders vermeyi öğrenmesi, günümüzün yaygın eğitim teknolojilerini bire bir kullanması, İngilizce dilinde sunum yapma ve öğretme becerilerini gözlemleyebilecekleri “mikro eğitim” oturumlarını deneyimlemesi hedeflenmektedir.

Program Akışı:

Örnek program çizelgesi için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz:

Academic English Program for Researchers (Sample Table)

Başvuru:

Program başvuruları Ocak ayında açılacaktır.

Program Ücreti:

Ücret bilgileri Ocak ayından itibaren güncellenecektir.

Toplam program ücretine eğitim, ders materyalleri ile paylaşımlı (ve ortak banyolu) odalarda konaklama dâhildir.

Not: Program ücretine yemek masrafları dâhil değildir. Katılımcılar (ihtiyaç ve alışkanlıklarına göre) günlük 35-45 TL arasında bir bütçeyle yiyecek/içecek ihtiyaçlarını ana kampüste yer alan Öğrenci Merkezi’nden karşılayabilirler.

İndirim Koşulları:

Programın eğitim ücreti üzerinden, aşağıdaki koşullara yönelik indirim uygulanmaktadır:

• Vehbi Koç Vakfı eğitim kurumlarında (ilköğretim, lise, üniversite) kendisi ya da birinci derece yakını (anne, baba, kardeş) okumuş ya da okumakta olan adaylara %10,
  • Kendisi ya da birinci derece yakını Koç Grubu çalışanı ya da aktif KoçAilem üyesi olan adaylara %10,
  • Kendisi ya da birinci derece yakını Koç Üniversitesi çalışanı olan adaylara %20 indirim uygulanır.

Not: Birden fazla indirim şartını sağlayan adaylara, daha yüksek olan indirim oranı uygulanır. İndirimler birleştirilemez.

İletişim:

Telefon: 0212 338 1280